top of page

My Crystals Collection

Η μικρή μου συλλογή κρυστάλλων.


Κάθε ένας έχει γίνει μέλος της συλλογής για ιδιαίτερο λόγο.

Οι αγαπημένοι μου είναι τα μεγάλα clusters ή ακατέργαστα κομμάτια.

 

Ακουαμαρίνα (Aquamarine):

Είναι μια ισχυρή χαλαρωτική, ηρεμιστική και καταπραϋντική πέτρα που βοηθάει να αφήσουμε τον θυμό, τον φόβο και τον εκνευρισμό. Μπορεί να φέρει μία αίσθηση ειρήνης και βοηθάει στην επικοινωνία συναισθημάτων με αυτοπεποίθηση και σαφήνεια.


 


Κιτρίνης (Citrine):

Κατέχει ισχυρή συχνότητα για εκδήλωση, προσωπικής βούλησης, πνευματικής διαύγειας και δημιουργικότητας. Βοηθά να ξεπεραστούν τα συναισθήματα ότι δεν αξίζουμε την αφθονία.



 


Καθαρός Χαλαζίας (Clear Quartz): Ενισχύει τις ενέργειες όλων των κρυστάλλων. Δίνει διαύγεια του νου και βοηθά στο να ξεπεραστεί η σύγχυση. Βοηθά στη δημιουργία μιας ισχυρής σύνδεσης με τους οδηγούς μας, επιτρέποντας σαφή επικοινωνία.


 

Αμέθυστος (Amethyst):

Είναι μια ισχυρή πέτρα προστασίας που βοηθά στην ενίσχυση της ασπίδας από την ψυχική επίθεση και αποτρέπει κάθε αρνητικότητα στο περιβάλλον μας. Βοηθά στην εκκαθάριση αρνητικών σκέψεων και συναισθημάτων και ενθαρρύνει το αίσθημα ισορροπίας και ευεξίας.


 

Ροζ Χαλαζίας (Rose Quartz):

Η πέτρα της αγάπης. Αγάπη για τον εαυτό μας, την οικογένεια, τους φίλους, τον πλανήτη και το σύμπαν. Απελευθερώνει το στρες και το άγχος και διαλύει τον θυμό και τον φόβο και φέρνει ελπίδα και αγάπη. Ενθαρρύνει τη συμπόνια και την καλοσύνη.


 

Φυσικά οι μεγάλοι κρύσταλλοι (τουλάχιστον αυτοί που αρέσουν σε μένα) είναι κι αρκετά ακριβοί, γι' αυτό έχω και μερικούς πιο μικρούς.

 




Αμέθυστος, χαλαζίας και τουρμαλίνη






 

Σατουκίτης (Shattuckite):

Είναι πέτρα της αλήθειας, που ενθαρρύνει να «κάνουμε ό,τι είπαμε οτι θα κάνουμε» - οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια. Οι ενέργειές του βοηθούν στην ευθυγράμμιση της εξωτερικής πραγματικότητας του ατόμου με την εσωτερική γνώση του τι είναι καλό και σωστό για τη ζωή κάποιου.


 

Μαλαχίτης (Malachite):

Προσφέρει προστασία από αρνητικές ενέργειες και ενθαρρύνει τη θετική δόνηση. Ενσταλάζει την εμπιστοσύνη και ενθαρρύνει την ικανότητα ανάληψης δράσης για να δημιουργήσουμε και να εκδηλώσουμε τις επιθυμίες και τα όνειρα μας. Αποκαθιστά τη δύναμη και τη ζωτικότητα μετά από ασθένεια.


 

Μπλε Κυανίτης (Blue Kyanite):

Έχει ισχυρή ενέργεια, ενισχύοντας την ψυχική ικανότητα και προωθώντας την επικοινωνία με ανώτερα όντα. Επιτρέπει να αναγνωρίσουμε τα δώρα και τα ταλέντα μας, ενθαρρύνει να ακούσουμε την καρδιά μας, να είμαστε ο αληθινός μας εαυτός και να μην επηρεαζόμαστε από άλλους.Φέρνει διαύγεια του νου, εξαλείφει την αναποφα-σιστικότητα ή την διστακτικότητα, ώστε να μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά

στη ζωή.

 

Μαυρος Οψιδιανός (Black Obsidian):

Είναι μια ισχυρή πέτρα προστασίας. Εξαλείφει τις αρνητικές ενέργειες όπως ο φόβος, ο θυμός, η απληστία και η δυσαρέσκεια τόσο από το περιβάλλον κάποιου όσο και από τον εαυτό του. Η ενέργειά του δημιουργεί μια προστατευτική ασπίδα, βοηθώντας να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι όταν αντιμετωπίζουμε αρνητικότητα.

 

Σιδητοπυτίτης (Iron Pyrite):

Είναι μια εξαιρετική ενεργειακή ασπίδα. Αποκλείει την αρνητική ενέργεια και τους ρύπους σε όλα τα επίπεδα. Ξεπερνά την αδράνεια και τη συναισθήματική ανεπάρκεια. Διευκολύνει την αξιοποίηση ικανοτήτων και δυνατοτήτων, διεγείροντας τη ροή ιδεών.


 

Ασβεστίτης (Calcite):

Είναι εξαιρετικός στο να καθαρίζει τα μπλοκαρίσματα και να βοηθάει στο να σταματήσουμε/ελέγξουμε παλιές συνήθειες. Ενεργοποιεί τα ενεργειακά συστήματα και προσφέρει μια καθαριστική, ξεκούραστη και απαλά αναζωογονητική επιρροή. Μπορεί να προσφέρει μια νέα πτυχή στον κόσμο, βοηθώντας να δούμε τη χαρά που υπάρχει γύρω μας.

 


Κουνζίτης (Kunzite):

Δίνει μια βαθιά γνώση ότι δεν είστε μόνοι και ότι είστε πάντα αγαπητοί. Ενθαρρύνει την απελευθέρωση του φόβου και την προσέγγιση της ζωής με χαρά, ενθουσιασμό και απόλαυση.



 

Και κάποιοι κρύσταλλοι για συγκεκριμένο σκοπό και χρήση.

 

Αχάτης (Agate):

Βοηθά στο να ξυπνήσουμε και ανακαλύψουμε τα εγγενή φυσικά ταλέντα μας. Είναι μια ισχυρή πέτρα γείωσης που ενθαρρύνει τη σταθερότητα και τη δύναμη. Έχει μια απαλή, σοφή, παλιά ενέργεια που παρηγορεί και καθησυχάζει ότι όλα θα πάνε καλά.


 

Φεγγαρόπετρα (Moonstone):

Ενθαρρύνει την ψυχική ευαισθητοποίηση και διαίσθηση, βοηθώντας να συνδεθούμε με τους Οδηγούς και Αγγέλους μας και να ακολουθήσουμε την καθοδήγησή τους για να προβούμε στις κατάλληλες ενέργειες. Βοηθά τις γυναίκες να αποκαλύψουν τη θηλυκή τους δύναμη και επιτρέπει στους άνδρες να εκφράσουν τη γυναικεία τους πλευρά - ένα σημαντικό βήμα στην πορεία προς την ολότητα.

Εκκρεμές:

Το εκκρεμές φεγγαρόπετρας μπορεί να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά το βράδυ αντλώντας την δύναμη του από το φεγγάρι. Κρατώντας αυτό το εκκρεμές μπορεί να βελτιώσετε την ενδοσκόπηση και την κριτική σκέψη, παρέχοντας ευκολότερη λήψη αποφάσεων. Μπορεί να σας καθοδηγήσει για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

 

Πυραμίδα:

Οι φυσικά σχηματισμένη πυραμίδα, ενισχύει και εστιάζει σφιχτά την ενέργεια μέσω της κορυφής και είναι κατάλληλη για τη συγκράτηση προγραμμάτων εκδήλωσης.

Η τεχνητά διαμορφωμένη πυραμίδα ενισχύει και εστιάζοει τις εγγενείς ιδιότητες του κρυστάλλου.

(η πυραμίδα μου είναι από χαλαζία)

 

Ράβδος Vogel:

Οι ράβδοι Vogel έχουν μια πολύ ακριβή δονητική υπογραφή. Έχουν δημιουργηθεί ειδικά, πολλαπλές πλευρές με ειδικές γωνίες προς τα κάτω των πλευρών ενός ραβδιού Quartz για να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό θεραπευτικό εργαλείο που έχει πολύ υψηλή και καθαρή δόνηση.

(η ράβδος μου είναι από χαλαζία)

 

Σφαίρα:

Εκπέμπει ενέργεια εξίσου προς όλες τις κατευθύνσεις. Χρησιμοποιείται ως παράθυρο στο παρελθόν ή στο μέλλον, μετακινεί την ενέργεια μέσω του χρόνου και δίνει μια ματιά στο τι θα έρθει ή τι έχει γίνει, μια πρακτική που ονομάζεται scrying (δεύτερη όραση).

(η σφαίρα μου είναι από χαλαζία)


 

Δεν υπάρχουν πιο όμορφα κοσμήματα από αυτά από φυσικά υλικά. Και τι πιο εντυπωσιακό από ένα πέτρωμα με ιδιαίτερα σχέδια και μοναδικές αποχρώσεις.

Τα δύο αγαπημένα μου ο Σμιθονίτης Λαυρίου και το Λαριμάρ (ή Δελφινόπετρα), καθώς και η Μαύρη Τουρμαλίνη που είναι δωράκι αγαπητό.

 

Σμιθονίτης (Smithsonite):

Eίναι μια πέτρα ηρεμίας, γοητείας, καλοσύνης και ευνοϊκών αποτελεσμάτων. Έχει μια εξαιρετικά απαλή παρουσία και σχηματίζει ένα ρυθμιστή ενάντια στα προβλήματα της ζωής. Είναι η τέλεια πέτρα για την απελευθέρωση του στρες που βρίσκεται σχεδόν σε οριακό σημείο και για την ανακούφιση της διανοητικής κατάρρευσης.

 

Larimar (Δελφινόπετρα):

Ανακουφίζει από το στρες, ανακουφίζει τον εκνευρισμό και δίνει μια αίσθηση ηρεμίας. Διδάσκει σε κάποιον να σέβεται, να αγαπά και να καλλιεργεί τον εαυτό του. Βοηθά στην απελευθέρωση της φωνής της βαθύτερης σοφίας.



 

Μαύρη Τουρμαλίνη (Black Tourmaline): Ιδανική πέτρα για ψυχική προστασία. Έχει την ικανότητα να αλλάζει και να καθαρίζει την αρνητική ενέργεια σε θετική ενέργεια. Μια εξαιρετική πέτρα για την εξάλειψη αρνητικών σκέψεων, αγησυχιών, θυμού και συναισθημάτων αναξιότητας. Φέρνει μια ισχυρή αίσθηση γείωσης.


 

Ένα πουγκάκι με τα εικονιζόμενα περιεχόμενα ήταν ένα πρόσφατο δώρο.

Ονομάζεται Πουγκί αφθονίας και συμπεριλαμβάνει Κιτρίνη, Μαγνητίτη και μπουκαλάκι Χρυσού για να προσελκύσουμε πλούτο και ευημέρία.

276. 1567697574035.jpg
Tonia

The tonino.gr is a lifestyle blog and a fashion e-shop founded by me (Tonia). Tonino used to be one of my nicknames in my childhood.

Tonia
Join Our Newsletter

Thanks for subscribing!

iconfinder_SocialMedia_Facebook-Outline_
iconfinder_SocialMedia_Facebook-Outline_
iconfinder_SocialMedia_Instagram-Outline
iconfinder_SocialMedia_Instagram-Outline
iconfinder_SocialMedia_Youtube-Outline_2
iconfinder_SocialMedia_Youtube-Outline_2
iconfinder_SocialMedia_Twitter-Outline_2
iconfinder_SocialMedia_Twitter-Outline_2
iconfinder_SocialMedia_Pinterest-Outline
iconfinder_SocialMedia_Pinterest-Outline
bottom of page