top of page

Portsmouth (South Hampshire - UK)



Φέτος η άδειά μου δαπανήθηκε σε ταξίδια που έπρεπε να γίνουν για δουλειά ή για υποχρεώσεις, οπότε δεν έμειναν μέρες για διακοπές. Κι όταν εννοώ διακοπές, εννοώ καλοκαιρινές διακοπές, δίπλα στην θάλασσα.



Έτσι, για να μην μας πιάσει κατάθλιψη στο βροχερό Λονδίνο, όποτε μας δίνεται η ευκαιρία, και από θέμα καιρού, αλλά και χρόνου, πάμε σε κάποιο παραλιακό μέρος για να ανοίξει λίγο το ματάκι μας στο γαλάζιο. Ή μάλλον σκούρο μπλε, γιατί εδώ είμαστε σε λίγο πιο άγριο και βαθύ ωκεανό.



Το Portsmouth είναι από τα αγαπημένα μου μέρη.

Συνδυάζει, ένα υπεμοντέρνο κέντρο με τεράστιο εμπορικό κέντρο, μαρίνα με σκάφη, παραλία, παλιά κάστρα και ιστορικά μνημεία, αποβάθρες αμερικάνικου τύπου με λούνα παρκ, νεοκλασικά σπίτια και άλλα οικοδομήματα καθώς και το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι της Αγγλίας.



Στο εμπορικό κέντρο μπορείς να βρεις τα πάντα για φαγητό/καφέ/ποτό, αναψυχή, σινεμά ψώνια αλλά και εξωτερικές δραστηριότητες για παιδιά.



Παρόλο που αυτή την φορά επισκευτήκαμε το Portsmouth σε μία πολύ ζεστή ημέρα, η παραλία δεν ήταν σχεδόν άδειο. Το νερό εδώ είναι πολύ πιο κρύο και βαθύ, κι ο κόσμος δεν είναι συνηθισμένος να πηγαίνει απλά για ηλιοθεραπεία.



Όπως και σε κάθε μας εξόρμηση περπατήσαμε πάρα πολύ. Τόσο πολύ, που πια δεν μετράω το περπάτημα με την ώρα, αλλά από γεύμα σε γεύμα. Όταν πεινάσω, σημαίνει ότι έχουμε περπατήσει πολύ.



Η θέα της θάλασσας δεν σε κουράζει ποτέ, κι είναι τόσο ωραία να περπατάς δίπλα της.



Ήταν μία πολύ όμορφη καλοκαιρινή μέρα, και χαίρομαι πάρα πολύ που δεν έμεινα στο Λονδίνο. Πάλι καλά που καταφέρνουμε να έχουμε μερικές τέτοιες μέρες.




276. 1567697574035.jpg
Tonia

The tonino.gr is a lifestyle blog and a fashion e-shop founded by me (Tonia). Tonino used to be one of my nicknames in my childhood.

Tonia
Join Our Newsletter

Thanks for subscribing!

iconfinder_SocialMedia_Facebook-Outline_
iconfinder_SocialMedia_Facebook-Outline_
iconfinder_SocialMedia_Instagram-Outline
iconfinder_SocialMedia_Instagram-Outline
iconfinder_SocialMedia_Youtube-Outline_2
iconfinder_SocialMedia_Youtube-Outline_2
iconfinder_SocialMedia_Twitter-Outline_2
iconfinder_SocialMedia_Twitter-Outline_2
iconfinder_SocialMedia_Pinterest-Outline
iconfinder_SocialMedia_Pinterest-Outline
bottom of page